Hét adres voor een autosleutelreparatie

Bij Phone Repair Roosendaal ben je aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige autosleutelreparatie in Roosendaal. Wij zijn in principe bekend met alle merken en soorten en kunnen spoedig aan elk benodigd onderdeel komen. Zo ben je binnen de kortste keren weer op pad met jouw eigen auto!

Voor uiteenlopende problemen

Met een kapotte autosleutel kom je niet ver. Het kan zo zijn dat alleen de behuizing van de autosleutel stuk is. Maar wanneer je echt pech hebt, kan er zelfs een probleem met de elektriciteit zijn. Vaak werkt in dit geval een schakelaartje niet goed meer of is de chip in de sleutel losgeraakt. Wij snappen als geen ander dat je jouw sleutel niet voor lange tijd kunt missen. Je wilt deze dan ook vanzelfsprekend zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Een autosleutel repareren doen wij iedere dag van de week. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Onderdelen vervangen en soldeerwerk

Wij voeren de reparatie aan de elektrische autosleutel op professionele wijze uit. Hierbij gaat het vaak om het vervangen van een onderdeel en het soldeerwerk. Dergelijke onderdelen moeten we echter vaak bestellen, waardoor het herstel iets langer kan duren. Doorgaans kunnen wij de sleutel al de volgende dag aan je teruggeven. Zodra het autosleutelherstel voltooid is, nemen we direct contact met je op. Doet er zich binnen 12 maanden weer een probleem voor? Dan verhelpen wij dit kosteloos. Dit omdat wij een garantie van een jaar geven.

Wil je in contact komen met Phone Repair Roosendaal? Bijvoorbeeld omdat je ons de autosleutelreparatie wilt laten uitvoeren of omdat je een vraag hebt aan ons? Bel dan gerust naar 085-8889022 of vul het contactformulier onderaan de pagina in. Tijdens de reguliere openingstijden kun je zelfs zonder afspraak bij ons in Roosendaal langskomen. Daarbuiten is langskomen alleen op afspraak mogelijk.

 

Call Now Button