Samsung Tab Active

 

 

Samsung Tab Active Reparatie.

 

Bij Phone Repair Roosendaal bent u aan het juiste adres voor al uw Samsung Tab Active reparaties.
Dankzij het gebruik van originele onderdelen, 12 maanden garantie en ervaren reparateur(s) kunt u zeker zijn van een correcte reparatie van uw Samsung Tab Active.
Hier vind u informatie over onze reparatiemethodes en vind u informatie over de reparaties en prijzen van alle Samsungs per model.

 

Uw Samsung binnen 60 minuten gerepareerd.

Binnen 60 minuten is uw Samsung Tab Active bij Phone Repair Roosendaal gerepareerd. Klaar terwijl u wacht en meekijkt onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunt u binnen een 60 minuten weer met een werkend Tab Active op pad. U kunt uiteraard uw Samsung Tab Active ook achterlaten en later ophalen als het u niet uitkomt om op de reparatie te wachten.

 

Uw reparatie zonder afspraak.

Bij Phone Repair Roosendaal kunt u altijd vrijblijvend langs komen. Om lange wacht tijden te verkomen geven wij het advies om eerst een afspraak te maken zodat u gelijk geholpen kunt worden. Bel voor het maken van een afspraak 06-49172406 of klik hier voor het contactformulier.

 

12 maanden garantie.

Bij Phone Repair Roosendaal heeft u altijd 12 maanden garantie op technische mankementen op het vervangende onderdeel. Dit kunnen wij doen doordat wij altijd alleen maar met de beste originele onderdelen werken. En door onze lange ervaring met het uitvoeren van Samsung reparatie.


Meekijken tijdens de reparatie.

Vindt u het leuk om mee te kijken bij de reparatie van uw Samsung Tab Active? Geen probleem! Bij Phone Repair Roosendaal kunt u de werkzaamheden op de voet volgen, krijgt u desgewenst uitleg van onze reparateur en ziet u hoe uw Samsung Tab Active er van binnen uitziet. Wij zorgen daarbij graag voor een kopje koffie of thee.

 

Phone Repair Roosendaal is gespecialiseerd in Samsung en Apple. Maar uiteraard kunt u ook met ieder ander merk zoals HTC, LG, Sony, Huawei, Black Barry en Nokia/Microsoft bij ons terecht.

  

Wij stellen u mening in de vorm van een referentie op prijs dit kan via Facebook of het referentie formulier.

 

 

Call Now Button