Tabletreparatie door professionals

Phone Repair Roosendaal is gespecialiseerd in het repareren van Apple iPads en Samsung Tablets. We voeren echter ook elk soort tabletreparatie in Roosendaal uit aan andere merken. Heb je jouw tablet laten vallen en zit er een barst in het scherm, werkt de adapter niet goed meer of moet de accu vervangen worden? Onze specialisten lossen het op!

Een hoogwaardige service

Een iPad-scherm vervangen of een reparatie aan een tablet van Samsung is niet is wat je zomaar even doet. Vandaar dat we je aanraden de werkzaamheden aan een professional zoals Phone Repair Roosendaal over te laten. Te allen tijde zullen wij op een professionele wijze jouw tablet repareren, of het nu om een iPad repareren, Samsung-tablet repareren of een ander soort tablet herstellen gaat. Hierbij werken we uitsluitend met originele onderdelen, waardoor er niets aan het uiterlijk van je tablet verandert. Op al onze reparaties krijg je bovendien een garantie van 12 maanden! Daar komt nog eens bij dat wij eerlijkheid en een goede service centraal stellen. Wij gaan dan ook vakkundig én snel te werk.

Snel en transparant

Een tabletreparatie neemt iets meer tijd in beslag dan bijvoorbeeld het repareren van een telefoon. Om die reden raden wij je aan om je tablet af te geven en op een later moment diezelfde dag op te halen. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat het herstel daadwerkelijk voltooid is. Natuurlijk mag je desgewenst toekijken hoe onze specialisten jouw apparaat opknappen. Wij vertellen je graag meer over onze technieken en materialen én geven je met genoegen een kijkje in de binnenkant van de mobiele device.

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Phone Repair Roosendaal als je vragen hebt of gebruik wilt maken van onze diensten. Elke dag kun je tijdens openingstijden zonder afspraak bij ons in Roosendaal terecht om de tabletreparatie door ons te laten uitvoeren. Ons op een ander moment de iPad-reparatie of Samsung-tabletreparatie laten verzorgen kan door middel van een afspraak. Bereik ons via het telefoonnummer 085-8889022 of vul het contactformulier onderaan de pagina in. Van een tabletscherm vervangen tot een camerareparatie: niets is ons te gek!

 

Call Now Button