Snelle en goede telefoonreparatie

Zit er een barst in het scherm van je smartphone? Is de camera van je telefoon kapot? Of werken de speakers niet goed? Dan ben je bij Phone Repair Roosendaal aan het juiste adres voor telefoonreparatie in Roosendaal! Wij repareren alle mobiele telefoons en staan dankzij onze jarenlange ervaring garant voor een goede kwaliteit en service.

 

Smartphone als vanouds

Phone Repair Roosendaal is gespecialiseerd in vrijwel elk soort smartphonereparatie: van een iPhone-reparatie tot aan een Samsung-reparatie. Maar ook met jouw LG, Sony of Huawei kun je bij ons terecht. Onze werkwijze is te allen tijde snel, vakkundig en eerlijk én je kunt ervan uitgaan dat je jouw telefoon in een optimaal werkende staat terugkrijgt. Daarbij bieden wij jou de beste service tegen eerlijke prijzen. De diensten lopen overigens zeer uiteen. Denk onder meer aan een telefooncamera repareren of een home-button repareren. Wij werken overigens uitsluitend met originele telefoononderdelen, zodat jouw toestel er weer als vanouds uitziet.

 

Klaar terwijl je wacht

Een telefoon repareren doen wij waar je bij staat. In de meeste gevallen zijn we hier binnen 60 minuten mee klaar. Is dit niet het geval? Dan krijg je 10% korting van ons! Natuurlijk mag je de smartphone ook bij ons inleveren en op een later moment komen ophalen. Wij beschikken over een grote voorraad aan onderdelen, waardoor we altijd spoedig te werk kunnen gaan. Mocht het zo zijn dat het benodigde onderdeel toch niet op voorraad is, bestellen wij dit direct zodat we de telefoonreparatie de volgende dag meteen kunnen uitvoeren. Bovendien geven we je een jaar lang garantie na het herstel!

 

Laat Phone Repair Roosendaal jouw smartphone repareren en kom tijdens openingstijden zonder afspraak bij ons in Roosendaal langs. Buiten deze tijden kun je op afspraak bij ons terecht door te bellen naar 085-8889022. Voor meer informatie bel je eveneens naar ons telefoonnummer of vul je het contactformulier in onderaan de pagina. Van een iPhone repareren tot een Samsung repareren: bij ons ben je van harte welkom voor elk soort phone repair!

 

Call Now Button